2011. december 20., kedd

SZÉP ÜNNEPEKET!

Kedves Olvasóink!
Köszönjük, hogy ebben az évben könyvtárunk és blogunk látogatói voltak. Reméljük, hogy  az olvasás Önöknek is örömöt,  szép órákat, élményeket szerzett. Ebben az évben gyakran merítettünk erőt az Önök visszajelzéseiből, figyelmességéből. Végére jár az esztendő, s azt látjuk sokan és sokszor voltak jó  szívvel irántunk. Adományoztak könyveket, terítőket, játékokat, kézműves anyagokat. Adtunk és kaptunk is könyvajánlásokat, a családi könyvtárakból olvasnivalókat. A névtelenül felajánlóknak még köszönetet sem mondhattunk. Nem ismerjük például azt a személyt, aki tavasszal kövirózsákat hagyott a kapunkban, nem tudjuk azt sem, hogy ki lehetett a készítője annak gyönyörű, hímzett könyvjelzőnek, amit a kölcsönzőpulton tartunk, mert jó rápillantani. Minden olvasónknak, blogunkra látogatónak, ismert és névtelen támogatónknak a 2011-es évünk emlékezetes pillanatainak visszaidézésével mondunk köszönetet és kívánunk szép és szeretetteljes ünnepeket, jó pihenést.



2012. január 2-tól szeretettel várjuk olvasóinkat.

2011. december 6., kedd

MIKULÁS NAPI MEGLEPETÉS

Benézett hozzánk a Mikulás, nem jött üres kézzel.  A Babaolvasó részbe gyönyörű fajátékokat, könyvtámaszokat hozott. Az ajándékok "A Jövő Könyvtáráért Alapítvány" támogatásával - a személyi jövedelem adó 1%-ának felajánlásából - érkeztek a gyerekekhez. Az adományozóknak köszönjük a támogatást, a kicsiknek jó játékot, vidám perceket kívánunk.

 

2011. december 1., csütörtök

Milulásjárás

Kedves Gyerekek!

Ezekben a napokban papírmikulásokat készíthettek.  Jó, ha kéznél vannak,  mert úgy hírlik az igazi is benéz hozzánk egy kis olvasgatásra, ha már itt lesz legalább megtáncoltatjuk a papírmikulásokat.