2012. december 30., vasárnap

2012 KEDVENC KÖNYVEI AZ ISTVÁN ÚTON

2012-ben sem panaszkodhatunk izgalmas, jó  könyvekkel gazdagodott állományunk. Egy nappal az év vége előtt még egyszer végig böngésztük KÖNYVHÍREK oldalunk. Számot vetettünk, az eredmény ez a táblázat,   2012 sikeres és keresett könyveiről.  Fogadják szeretettel! 


2012. december 29., szombat

B.Ú.É.K. - "ADJON AZ ISTEN..." / KÖNYVES ÚJÉVI KÖSZÖNTÉS

2012-ben gyakran adtunk hírt könyvtárunkról közösségi oldalunkon, ahol  ismerőseink száma is szépen gyarapodott.Üzenőfalunkra  valóságos és virtuális látogatóink könyvekről, olvasásról, gyakran küldtek fotókat, voltak közöttük mulatságosak, elgondolkodtatók,  meghökkentők. A legérdekesebbeket elmentettük, egybegyűjtöttük.  Most az év utolsó napjaiban elnézegetve őket, úgy hisszük, olvasó emberek a világ minden pontján vannak, olvasni sokféleképpen, sok helyen lehet.  Az ázsiai bivalypásztor számára ugyanolyan élmény a könyv, mint a mosógépen üldögélő háziasszonynak, a tibeti szerzetesnek, az utcán élő hajléktalannak vagy a tengerparton pihenőnek. Ezzel a óév búcsúztató vidám összeállítással kívánunk Önöknek az újévben elegendő időt az örömteli olvasásra,  jó könyveket, gyakori könyvtárlátogatást, emlékezetes könyvtári és könyves  programokat.

2012. december 19., szerda

"FEL NAGY ÖRÖMRE...! "/ Gárdonyi Géza

Kedves Olvasók és Látogatók!
"Karácsonynak ünnepe lépeget a fák közt..."
 
Közeledik a karácsony és az év vége... Az István úton 2012 a gyermekek éve volt.  Legemlékezetesebb programjaink is a kicsiknek szóltak: olvastunk, kézműveskedtünk, játszottunk, versenyeztünk és egyre többen lettünk.   "Könyvtári gyerekeink" sok örömöt, vidámságot szereztek. Hétköznapokon, rendezvényeken, advent idején megörökített gyerekfotókkal, és egyik legszebb karácsonyi énekünkkel kívánunk áldott, örömteli és  békés karácsonyt, gondtalan, boldog új évet.


2012. december 13., csütörtök

ÚJ KÖNYVEK

ÚJ KÖNYVEK 

Új könyvek érkeztek, reméljük az ünnepekre mindenki talál kedvére való olvasnivalót. Részletek a KÖNYVHÍREK oldalon.