OLVASÓVERSENY

FELOLVASÓK KERESTETNEK!

Szeptember 8-a az Írásbeliség Világnapja ez alkalomból felolvasóversenyeket hirdetünk iskolai csoportoknak. Keressük a legjobban olvasó  osztályát és a legügyesebb felolvasókat.

Az  olvasóverseny menete
A versenyre a kortárs gyermekirodalom legfrissebb, legkedvesebb, legizgalmasabb műveiből választunk projektoron kivetített szövegrészleteket. Az osztály minden tagja részt vesz a játékban: mindenki felolvasó, de csak addig, amíg hibátlanul olvas. Soronként egy pont jár a helyesen olvasott részletért.  A fordulók során a legtöbb pontot gyűjtő gyerek nyeri a játékot, ő lesz a FELOLVASÓ.  A legjobb felolvasó cím mellé egyedi oklevél és meglepetés ajándék jár. Az osztály pontjai is összeadódnak, mert a játékban résztvevő osztályok is versenyeznek egymással. A  vetélkedő végén a legtöbb pontot gyűjtő csapat lesz a játék győztese, a LEGJOBBAN OLVASÓ OSZTÁLY.


Tanév végén megismételjük a játékot. A LEGJOBB FELOLVASÓK és A LEGJOBBAN OLVASÓ OSZTÁLY  megvédheti, de el is veszítheti címét. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a felolvasó versenyben elért siker összefügg-e a tanulási eredménnyel. 

FELOLVASTUK

EREDMÉNYEK
ALSÓ tagozat
Kaszás László - 17 sor


FELSŐ tagozat
Csúcstartók jelenleg
Gődény Szabolcs - 40 sor
Huszti Anna - 36 sor
Fehérvári Anna - 32 sor
Pecsenye Adrienn - 26 sor

A legjobban olvasó osztály jelenleg
Vörösmarty Mihály Általános Iskola 6. a osztálya 15,5 sor


Szabolcs a csúcstartó 40 sorral
FELOLVASÓK


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése