2012. június 5., kedd

83. ÜNNEPI KÖNYVHÉT


Nagy érdeklődéssel várjuk a kínálatot,  arra biztatjuk Önöket vegyenek részt a programokon,  jelezzék az  érdeklődésükre számot tartó műveket, érdekességeket. Kéréseiket igyekszünk könyvbeszerzéskor figyelembe venni.

ÜNNEPI RENDEZVÉNYEK DEBRECENBEN 
Debrecenben az idén június 7-én, csütörtökön  11.00 órától a Csapó utcai sétáló övezetben kezdődnek a programok. 95 hazai és határon túli kiadó 335 újdonságot jelentet meg, kizárólag magyar szerzők köteteit, s ezek közül 46 szól a gyermekeknek.


K Ö N Y V H E T I   A J Á  N D É K 


A könyvhét legszebb törekvése, hogy író és olvasója személyesen találkozhat. Örömmel osztjuk meg,  hívjuk fel figyelmüket,  tisztelt olvasónknak, Erdei Sándornak (újságíró, költő, szerkesztő) a könyvhét alkalmából könyvtárunknak ajándékozott írásaira. Fogadják szertettel a könyveket és  a szerző, szerkesztő ajánlását.



ELSŐ KÖNYVEM PÁLYÁZAT GYEREKEKNEK


Kedves Barátunk!
Szeretnél egy olyan könyvet, amelynek Te vagy a készítője, írója, szerkesztője? Itt az alkalom, hogy elkészítsd!


Kankalin Műhelyünkben a  könyvek ünnepén  papírhulladékból, maradék anyagokból igazi könyveket varázsolunk.   Fabrikálhatsz  minikönyvet, saját szerkesztésű mesekönyvet, egyéni albumot. Egy  könyvet  nem elég elkészíteni, meg  kell tölteni gondolatokkal, élményekkel, képekkel, tapasztalatokkal. Néhány nap és itt a nyári szünidő, reméljük sok nagy kaland, szép pillanat vár rád.  Örökítsd meg a nyarat, a saját könyvedben! A pályaműveket 2012 szeptember elsejéig várjuk. Az élménybeszámolókkal, könyvnézegetéssekkel egybekötött első könyvbemutatókat az írásbeliség világnapján szeptember 8-án tartjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése