2012. szeptember 10., hétfő

MESENAPOK



M E G H Í V Ó

Kedves kis királylányok, szegénylegények, meseszertő gyerekek és felnőttek, óvisok és iskolások szeretettel várunk benneteket  Benedek Elek, a nagy mesemondó  tiszteletére meghirdetett MESENAPOK rendezvénysorozat programjaira.

A megadott időpontokra várjuk a csoportok előzetes bejelentkezését. 
Tel.:322-224


P R O G R A M O K

HETEDHÉT MESEVÁR
2012. szeptember 18. és október 15. között.
Helyszín: A könyvtár kertje
Újból vándorútra hívunk benneteket, hogy a titokzatos vár kertéjében próbára tegyétek tudásotokat és segítsetek a bajba jutottakon. Nehéz próbák várnak rátok, de ne féljetek, mert a jó tettek jutalma, no meg a mesekönyvek segítségetekre lesznek. Várunk az elvarázsolt kastélyba, a tündérek rétjére, a boszorkánytanyára, a törpék házába, a mocsárerdőbe és a sárkányok barlangjába.

DIÓ-RIGÓ-MOGYORÓ, SZÜRETELNI JAJ, DE JÓ...
2012. október 1. és 26. között.
Helyszín: A könyvtár és a kert 
Minden fában tündér lakik. A mi öreg diófánk tündére szeretettel meghív benneteket játszani, énekelni, verset mondani, diót szüretelni. A játék után dióból egeret, csigát, hajót, teknősbékát készítünk. 
 

MESETARISZNYA
2012. november 15. és 20 között.
Helyszín: A könyvtár
Kíváncsiak vagytok, hogy mit rejt a könyvtár meglepetésekkel, mesékkel, bábokkal, játékokkal, könyvekkel teli mesetarisznyája? Gyertek el és nyissátok ki! Segítsetek, hogy a mesék szereplői életre keljenek és elmondják történetüket a könyvtári bábszínházban!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése